The Crazy Family Blog

It's a big wide world out there. We know that life flows like a river and time waits for no one. We want to keep going as long and as far as we can take it. It takes a lot of work to plan a trip, not to mention a trip for a family of five, not to mention a family with twin 7-year-olds and a teenager! So we decided to share some of our experiences and hopefully, inspire someone out there to take their big, lovely family on a trip! So follow us around the world!

Click here to read this post in English!


Το ταξίδι με φίλους είναι μια μεγάλη απόφαση και χρειάζεται σκέψη και προσοχή. Μπορεί να περάσεις πραγματικά υπέροχα! Αλλά μπορεί και να σου καταστρέψει τελείως το ταξίδι, καθώς και τη σχέση με τους φίλους σου! Έτσι λοιπόν πρέπει να σκεφτείς καλά ποιους θέλεις μαζί σου.


Δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερός σου φίλος. Δεν είναι απαραίτητα ο αδερφός σου ή μια ξαδέρφη που βγαίνετε συχνά για ποτά το βράδυ. Δεν είναι ούτε ο κολλητός από τη δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που καθορίζουν το σωστό travel buddy, δηλαδή το φίλο του ταξιδιού. Ποιοι είναι αυτοί; Ανακάλυψέ τους εδώ:

1) Γνωριζόμαστε;
2) Ή όλοι με παιδιά ή κανένας!
3) Σάντουιτς ή Μπον Φιλέ;
4) Πού πάμε μετά;
5) Και μαζί, και χώρια.
6) Γνώθι σαυτόν.


Τα διάβασες όλα; Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε χαλαροί και να δίνουμε χρόνο και χώρο στους ανθρώπους. Δε σημαίνει ότι στο ταξίδι θα γίνουμε ένας άλλος άνθρωπος, αλλά είναι μια ευκαιρία για να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Όχι μόνο να δούμε διαφορετικά μέρη, αλλά να δούμε και τον εαυτό μας διαφορετικά. Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε καινούρια φαγητά, σε καινούρια μέρη, σε καινούριους ανθρώπους. Ας κρατάμε ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά μας. Ας είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και στο να δούμε τον κόσμο αλλιώς. 

Ας είμαστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσουμε καινούριες προτάσεις των φίλων μας. Ας είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε κι εμείς!

Εξάλλου τα ταξίδια, όπως και όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις, θέλουν πάντα και κάποιο συμβιβασμό.

No comments:

Post a Comment

Tell us what you think!